ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ ΜΑΣ

Η Germas Farm συνεχίζει την πορεία της για πάνω από 20 Χρόνια στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων κρέατος και αλλαντικών. Τα τελευταία χρόνια η νέα γενιά της οικογένειας Σανάτσιου σε νέες ιδέες και μεγαλύτερη εξωστρέφεια έχουν αναλάβει τα ηνία της εταιρείας με προσανατολισμό την επέκταση δικτύου διάθεσης των προϊόντων τόσο στην εγχώρια αγορά αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Γραμμή αλλαντικών

Αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής προψημένου γύρου

H Germas Farm στηριζόμενη σε δικά της χοιρινά και βοοειδή μεγαλωμένα κάτω από τα βουνά της Καστοριάς με την φροντίδα της οικογένειας Σανάτσιου παράγει και δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαύσουν υψηλής ποιότητας κρεατοσκευάσματα και αλλαντικά με συνταγές που έρχονται από τα βάθη των χρόνων.

Η εταιρεία πραγματοποίησε την τελευταία πενταετία σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους της Γερμανίας ένα πλήρες επενδυτικό πλάνο με σκοπό την αυτομαποίηση της παραγωγικής διαδικασίας. Πλέον οι δυνατότητες της εταιρείας την καθιστούν μια σύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα που δίνει στον καταναλωτή σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό την δυνατότητα να απολαύσει τα περίφημα ποιοτικά προϊόντα της ΓΕΡΜΑΣ ΦΑΡΜ

 
 

Η εταιρεία μας πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και τεχνικές προδιαγραφές όπως προβλέπεται, σύμφωνα με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία.

Για να επιτύχει την άριστη ποιότητα εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας ENISO 22000:2018 και σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001: 2015.

Καθημερινά πραγματοποιούνται ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας (Παραλαβή - Αποθήκευση - Επεξεργασία - Διανομή ) οι οποίοι εξασφαλίζουν την παραγωγή ασφαλών προϊόντων