Η ιστορία 20 χρόνων της Γέρμας Farm


Σε ένα ιδανικό περιβάλλον στο Χωριό Γέρμας της Καστοριάς, δίπλα σε μια πανέμορφη πλαγιά πριν 20 χρόνια ο Αθανάσιος Σανάτσιος ξεκίνησε την δημιουργία της Γέρμας Φαρμ.


Με στόχο της παραγωγή ποιοτικών προϊόντων , δημιούργησε μια μονάδα εκτροφής και παραγωγής χοιρινού κρέατος για την παραγωγή ποιοτικής πρώτης ύλης και μια καινοτόμα μονάδα επεξεργασίας κρέατος και παραγωγής αλλαντικών.


Η Γέρμας Φάρμ στηριζόμενη σε δικά της Χοιρινά μεγαλωμένα κάτω από τα βουνά της Καστοριάς και με την φροντίδα της οικογένειας Σανάτσιου παράγει και δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαύσουν υψηλής ποιότητας κρέατοσκευάσματα και αλλαντικά με συνταγές που έρχονται από τα βάθη τον χρόνων όπως το περίφημο ψαρονέφρι καπνισμένο με ξύλα κόκκινης και άσπρης οξιάς , η καπνιστή μπριζόλα με μπαχαρικά και αρώματα του βουνού και πολλά άλλα εκλεκτά εδέσματα.


Οι στόχοι μας

Η Γέρμας Φάρμ συνεχίζει την πορεία της για πάνω από 20 Χρόνια στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων κρέατος και αλλαντικών. Τα τελευταία Χρόνια η νέα γενιά της οικογένειας Σανάτσιου με νέες ιδέες και μεγαλύτερη εξωστρέφεια έχουν αναλάβει τα ηνία της εταιρείας με προσανατολισμό την επέκταση του δικτύου διάθεσης των προϊόντων και πέρα από τα γεωγραφικά όρια της περιοχής.


Η εταιρεία πραγματοποίησε την τελευταία πενταετία σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους της Γερμανίας ένα πλήρης επενδυτικό πλάνο με σκοπό την αυτοματοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας. Πλέον οι δυνατότητες της εταιρείας την καθιστούν μια σύγχρονη μονάδα που δίνει στον καταναλωτή σε όλη την Ελλάδα την δυνατότητα να απολαύσει τα περίφημα αλλαντικά της ΓΕΡΜΑΣ ΦΑΡΜ

Η εταιρεία μας πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και τεχνικές προδιαγραφές όπως προβλέπεται, σύμφωνα με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία.

Για να επιτύχει την άριστη ποιότητα εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας ENISO 22000:2005 και σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001: 2015.

Καθημερινά πραγματοποιούνται ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας (Παραλαβή - Αποθήκευση - Επεξεργασία - Διανομή ) οι οποίοι εξασφαλίζουν την παραγωγή ασφαλών προϊόντων

1. Αποθήκευση και ελεγχόμενη συντήρηση Ελληνικής Πρώτης Ύλης σε συνθήκες 0 - 1 ℃

2. Αφαίρεση Λίπους με τον ποιο σύγχρονο τρόπο

3. Τεμαχισμός

4. Αποστέωση

5. Κοπή μπριζόλας χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση

6. Παρασκευή γύρου, αλλαντικών και συσκευασία ελληνικών προϊόντων με σύγχρονο τρόπο, πολύ μεράκι και σεβασμό